de crea coach

Over mij

Mijn naam is Nadja en ik ben 42 lentes jong, mama van Bobbi (6) & Billi Mae (5) en vrouw van mijn lief.

Als illustrator en meewerkend partner werk ik een aantal uurtjes vanuit huis en daarnaast kun je me (zonder lockdown & tante Co) 3 dagen in de week vinden bij @vrolijkaandevliet in ’t oude stadshart van Maassluis.

Alsof dat en het runnen van het huishouden, nog niet genoeg is, organiseer ik 6x in de maand een creatieve avond en ben ik ‘bibliothecaresse’ van @de.crea.bieb; een soort van mini bieb met creatieve ideeën om alleen of samen te doen.

Ik hou van nieuwe dingen leren, mezelf ontwikkelen. Zo heb ik 2 jaar geleden een opleiding gedaan tot Mindful Analyst, mag ik mezelf positiviteitscoach noemen, heb ik begin dit jaar de opleiding Creatief werken met kinderen succesvol afgerond en ben ik op dit moment bezig met een opleiding Creatieve therapie voor coaches.

Nu ik vanaf januari thuis zit ivm de lock-down & tante Co en veel, heel veel tijd doorbreng met de meiden, probeer ik mijn telefoon zoveel mogelijk links te laten liggen als ik met de meiden ben. Om zo met echte aandacht te genieten. Om zelf ook te creëren, nieuwe dingen te leren en te illustreren, al dan niet in opdracht. Om er echt te zijn voor de meiden, mijn lief en voor mezelf en om te inspireren en creatieve ontmoetingen & activiteiten te organiseren.

Ik hou van de kleur rood, ben gek op thee, drink ’s morgens graag een cappuccino met havermelk en geniet van de kleine dingen in het leven. Ik ben creatief in de breedste zin van het woord, een keukenprinses en boekenwurm.

Ik wandel, sta een aantal keren per week op mijn yoga matje, mediteer regelmatig en sta positief in het leven (in a non toxic kinda way :))

Wil je nog iets anders weten? Dan hoor ik graag van je 😉