Plan een een Artist Date. ⁠
Wat dat precies inhoud? Eigenlijk gaat het hier om een date met jezelf waarbij je ergens naar toe gaat, (bijvoorbeeld een museum) of iets creatiefs gaat doen zoals een workshop volgen, op pad gaat met je camera/schetsboek of aansluiten bij een Coffee & Sketch date. ⁠

Ook al is erop dit moment veel gesloten iv.m. de lock-down, het betekend niet dat je er niet op uit kunt gaan. Neem je camera of schetboek en potlood mee, spreek met iemand af en ga er op uit voor een Urban sketch ochtend/middag.

Je kunt ook online workshops of tutorials volgen of meedoen aan de online creatieve avonden die ik op dit moment organiseer. Daarbij ga je met je eigen project aan de slag, maar dan wel ‘samen’ met andere creatievelingen. Je kunt mee kijken met wat de anderen doen, inspiratie opdoen, ervaringen delen, vragen stellen etc etc.