Luisteren naar je onderbuikgevoel; de afgelopen tijd merk ik dat ik dat vaker doe. En steeds vaker komen er dingen ‘toevallig’ op mijn pad. Zoals bijvoorbeeld de online cursus waar ik me, zonder na te denken, gelijk voor ingeschreven heb. Waarvan ik tijdens het bekijken van de eerste lessen, een heerlijk, warm gevoel kreeg in mijn buik. Toen ik later, op basis van wat ik gezien had, ging experimenteren, voelde ik in heel mijn lijf; dit is goed! Dit is wat ik op dit moment nodig heb, waar ik meer van én mee wil doen.

Ik ‘voel’ dat er verandering nodig is. Dat ik mezelf meer wil laten zien, (weer) meer wil maken en anderen wil inspireren.
Dat, wanneer ik mezelf echt serieus neem, anderen dat ook zullen doen. Niet dat ik mezelf en wat ik doe nu niet serieus neem overigens. Misschien alleen niet genoeg. Ik denk namelijk dat, wanneer ik in mijn volle kracht ga staan, ik veel meer kan bewerkstelligen, er veel meer ‘uit’ komt dan dat nu het geval is.. En dat is natuurlijk logisch.

Het is tijd om het spreekwoordelijke roer om te gooien, of in elk geval van mijn huidige pad af te stappen en een andere te kiezen. Een pad met de vrijheid om te dwalen, te experimenteren, te voelen en te creëren. Om anderen, zowel jong als oud & iedereen daar tussenin, te inspireren. Te inspireren om (vaker) creatieve bezigheden te integreren in hun dagelijkse leven. Door een voorbeeld te zijn en mijn eigen werk te delen. Door tips & tricks te geven en (online) creatieve avonden & workshops te organiseren.

Ik ben een ander pad in geslagen. Het voelt goed. Er borrelen volop ideeën, wat me blij maakt en ik mag lekker gaan dwalen, experimenteren, delen en nieuwe dingen creëren. Wordt vervolgd..